Da • ta • fiel
Een andere naam voor informatie nerd.

t ½
Technisch gezien hebben job
vaardigheden een half leven.

60
% van de Amerikaanse en Europese
Universiteits diploma's behaald
door vrouwen

32
% het verschil tussen het gemiddelde
Nederlandse en het gemiddelde
Europese uurloon.

Brightfield is niet alleen trots op hun medewerkers, maar ook op onze partnerships. Als lange tijd lid zijnde van de flexibele personeelsbestand gemeenschap hebben onze voorkeuren diepe gronden. In veel gevallen gaan die terug naar de begindagen van de industrie. Onze medewerkers adviseren, voorzien informatie en ondersteunen het werk van deze organisaties hieronder vermeld.

Staffing Industry Analysts
Brightfield is de exclusieve consulting partner voor Staffing Industry Analysts’ Contingent Workforce Council (CWS Council), een gemeenschap dat bestaat uit Fortune 1000 bedrijven. Tijdens de ‘in-person’ conferenties en maandelijkse web-conferenties, delen deze professionals flexibele personeelsbestand gegevens, observaties en praktijken met het doel om betere arbeidsomstandigheden in onze werkende wereld te creëren.

Staffing Industry Analysts Certified Contingent Workforce Professional (CCWP)
De laatste inspanning in een voortdurende samenwerking tussen Staffing Industry Analysts en Brightfield, Certified Contingent Workforce Professional aka CCWP is een accreditatie-programma dat ontworpen is voor HR, Procurement en andere partijen die zakelijk tijdelijk en/of uitzendwerk managen. De certificering beoordeelt en breidt het deskundigheidsniveau uit van elk individu. De cursussen, gegeven door de industrie notabelen waaronder onze eigen Jason Ezratty, die ook heeft bijgedragen aan het ontstaan​​ van enkele van de leerprogramma’s, zijn zeer strict (zoals het zou moeten zijn als het creëren van een professioneel elitemerk programma ​​ het doel is). De klassen, die tot op heden in persoon zijn geweest in verschillende steden in de Verenigde Staten, kunnen sinds 2013 on-line worden gevolgd.

Corporate United
Brightfield biedt onafhankelijke en objectieve advisering voor Corporate United en voor haar 225+ leden. We werken samen op een continue basis om "fit for purpose" tijdelijke personeelbestand oplossingen te ontwikkelen voor een breed scala van behoeftes. Daarnaast biedt Brightfield CU leden toegang tot tools en templates, beste praktijk rapporten en benchmarkgegevens voor het maximaliseren van de productiviteit, het minimaliseren van schulden en het beperken van risico’s.